Топлина в бяло

Към всеки един клиент подхождаме индивидуално, с дълбоко разбиране на техните мечти и представи за живота, който искат да живеят в новия си дом, и с огромна обич и страст към нашата работа.

Идеята, с която дойдоха собствениците на жилището при нас беше да живеят в уютен дом, в който да доминира светлина, мекота, плавност и хармония. Заедно преминахме през много и различни варианти. Прекрасният резултат, който постигнахме след детайлна селекция и презентация, се дължи на няколко от най-добрите Италиански мебелни бранда, където комфортът и качеството са безспорни.

Първото и най-важното! Диваните!

Избрахме елегантната и заоблена форма на диваните от колекцията Ceasar на FENDI Casa, тапицирани в млечния оттенък на белия цвят, подчертан с дълбочината и мекотата на висококачествения плюш на марката. Елегантният вид на меката мебел в дневната се дължи, разбира се, и на трите метра дължина и на дивана, и на лежанката.

Диванът и лежанката съчетахме с неконвенционалната форма на ниските холни масички Lumiere на Riflessi, които с бронзовата си рамка и огледален плот, допълниха мекотата и дълбочината на излъчването на композицията.

Най-подходящата трапезария за целите на интериора намерихме в колекцията Fashion Affair на Malerba. Красива, изящна, изработена от завода по специален размер за клиентите, трапезарната маса съчетава по един уникален начин строгата линия и топлината на дървото на плота със скулптурната бронзова основа. Трапезарните столове отново от същата колекция на Malerba, безспорно комфортни, изпълнени в млечен цвят набук завършват идеята ни.

Към спалнята избрахме уютни капитонирани кресла с авангардна бронзова основа, и красиви осветителни тела, с изключителни детайли в метал и кожа на Luigi Volpi. Малките мраморни масички и нощни шкафчета в седефен финиш са изработени от Cantori.

От Cantori също така избрахме и ювелирната конзолна маса от бронз и огледало, отразяваща уникалния осветен мрамор на стената, която с изящество посреща и изпраща всички обитатели и гости на дома.

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required