Връщане на стока

Право на отказ

 Имате правото да се откажете от сключен договор в 14 дневен срок, без да е необходимо да посочвате мотив за това. Срокът започва от деня, в който Вие или трето лице, различно от доставчика, е получило стоката.

За да се възползвате от правото си на отказ трябва да информирате дружеството на Телефон: +359 2 955 1985, от Понеделник до Петък, от 10.00 ч. до 18.00 ч. или на [email protected].

Правото на отказ не се прилага:
– за стоки, които са поръчани по индивидуални изисквания на потребителя.
– стоки, за които потребителят изрично е дал предварително съгласие, че няма да се възползва правото си на отказ.

При упражнено право на отказ разходите за връщането на покупката са за сметка на потребителя.

Връщане

 За лесно връщане на продуктите, молим Ви да се свържете с нашия Отдел клиенти: Телефон: +359 2 955 1985, от Понеделник до Петък, от 10.00 ч. до 18.00 ч. или на www.stolbg.com.

Молим Ви да не ни изпращате продуктите в пратки с наложен платеж. За да върнете продуктите, свържете се с нашия Отдел клиенти. В случай на последващи искания за промени, молим и да се свържете с нас отново. Исканията включени в пратки няма да бъдат взети под внимание.

При необходимост от връщане на сума, която е била платена с карта, връщането ще бъде направено чрез възстановяваща операция по същия платежен инструмент на потребителя.

Гаранции и отговорност

 В сила е законово регламентираното право на гаранция.

Всички продавани в електронния магазин стоки са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба съгласно чл. 112-115 от ЗЗП. Търговската гаранция не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно гаранцията по чл.112-115 от ЗЗП.

При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето, извършващо доставката, за което се съставя протокол. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи.

Рекламации на закупени стоки от разстояние чрез електронния магазин на Стол-България ЕООД се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция. Потребителят следва да уведоми дружеството на e-mail:[email protected] за всяка рекламация, прилагайки съответната фактура/касова бележка за закупените стоки или посочвайки нейния номер и дата.

Адрес за жалби: гр. София, 1618, Бул. Александър Пушкин №31, магазин СТОЛ-БЪЛГАРИЯ, e-mail: [email protected].

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required