Условия на плащане

Начини на плащане

Плащането на стоките се извършва винаги авансово (преди доставката) чрез банков превод или с кредитна/дебитна карта. Не е възможно плащане чрез изпращане на пари в брой или с чек. Потребителят заплаща 100% авансово стойността на поръчката, като използва по свой избор един от следните способи:

1. Плащане с Дебитна/кредитна карта – чрез виртуален ПОС терминал. Банковите карти, с които можете да извършвате онлайн разплащане са: VISA, VISA Electron, MasterCard;

2. Банков превод – на посочена от Дружеството банкова сметка, като в "Основание за плащане" задължително се въведе номера на поръчката.

Плащането се счита за извършено с постъпването на сумата в банковата сметка на Дружеството. В случай че сумите не са постъпили по сметка на дружеството в срок от 2 /два/ работни дни, считано от получаване на Поръчката, независимо дали плащането е извършено с карта или чрез превод, Поръчката се счита за автоматично отменена и Дружеството не дължи изпълнение по нея, без да носи отговорност за това.

Плащането чрез банков превод е възможно от банкови сметки от всички страни в Европейския съюз. Таксите за банковия превод се определят от банката – те са за сметка на купувача. Банковата ни сметка ще намерите по-долу. Повече информация относно авансовото плащане можете да получите като се свържете с нашия клиентски център.

Нашата банкова сметка:
“Стол-България ЕООД”
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД
IBAN: BG26FINV91501017589701
SWIFT (BIC): FINVBGSF

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required