Хармония в синьо

Красиво пространство, слънчеви лъчи върху повърхности в пясъчни тонове, орех и уникалното искрящо-синьо на морските дълбини край Капри!

Слънце, орех, вода и много светлина! Това е хармонията, която бе създадена в този дом. Хармония с непреходен характер.

Посреща ни елегантна и функционална композиция, съставена от конзолна масичка, съчетаваща огледален плот, метална структура и линеарно чекмедже в набук от Cantori, и от удобна, голяма табуретка от Frigerio, тапицирана в красива структурна дамаска.

Голямата ъглова композиция диван Miller в хола от изключителните майстори от Frigerio, е изпълнена в неповторимото синьо на мек плюш с богати оттенъци.

Композицията е допълнена с кресла Piola в естествен набук на същата марка в пясъчен тон. Не на последно място, красивата картина се допълва с дълбоките сини и пясъчни отблясъци на копринения килим от Tisca Italia.

Ниските масички Lakes са магнетична гледка! Гледка на спокойно езеро, което единствено FIAM Italia може да осъществи от стъкло.

Трапезарията Liuto с елегантни форми, изпълнена в орехов плот и фина основа от метал, е на Alivar. Комфортните трапезарни столове Jackie в същото синьо и изключителен дизайн отново са от Frigerio.

Линеарната и многофункционална библиотека на San Giacomo е създадена в отражение на хармонията и светлината на това пространство. Изпълнена е от повърхности в пясъчни тонове и рефлекторно стъкло.

Осветителните тела от Riflessi поставят последния щрих в помещението. Медни, бронзови и графитни композиционно свързани цилиндри допълват топлината и хармонията на пространството.

Елегантността и уютът на спалнята е резултат от персонализираното съчетание на няколко изключителни производители от Италия.

Спалнята Annabel и табуретката Bill са от колекцията на Luigi Volpi, тапицирани в мек плюш в нежен зелен пастел и изключителни метални елементи в титаниев цвят.

Екстравагантната нощна масичка от хром Andorra е от TONIN Casa, а красивото огледало Madame над тоалетката е от Riflessi.

Топлото излъчване на дърво в композицията на тоалетката е на San Giacomo.

Металните рингове над нощните масички са от колекцията осветителни тела на Riflessi.

За гардеробите в жилището избрахме безспорното качество, технология и дизайн от San Giacomo.

Ненатрапчив и елегантен гардероб с финиш на светла мазилка с високи вертикални метални дръжки за спалнята.

Тъмнокафяв кожен гардероб с контрастни шевове и метални фини рамки на вратите за кабинета.

И за входното антре – гардероб изцяло в опушено огледало, отразяващ позитивизма и енергията на целия дом.

Диванът Nilo в кабинета е от Prianera. Комфортен и елегантен, в сив пастелен цвят плюш и впечатляващ капитонаж.

Красивите часове за релакс с прекрасна гледка на терасата се допълват от удобните градински кресла от преплетени въжета в графитен цвят Cliff и маса на производителя Talenti.

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required