Слънце в нежносиво

Всеки стъпил в този дом се потапя в атмосфера на светлина, слънце и нежни пастелни нюанси на сивото.

Още от вратата ни посреща елегантен и увеличаващ пространството гардероб от San Giacomo, който е изцяло в опушено огледало, пресечено от деликатните вертикали на дръжки в бронзов оттенък.

Влизаме в просторно слънчево помещение, обединяващо, съгласно съвременните трендове, кухня, трапезария и хол.

И изненада! Погледът е привлечен от хармонично конструирана кухненска мебел от колекция Atelier на ASTER Cucine, която е в неутрален тон, с фини детайли от бронз, перфектно качество и висок стил. Голямата изненада е стенната облицовката между кухненските шкафове.

Слънце! Истинско слънце целодневно огрява цялото пространство. Ефектът е постигнат с уникалната артистична мозайка с дълбочинен ефект в златист цвят от колекцията на SICIS.

Пред тази симетрична и функционална кухненска композиция е разположена трапезарията Slim на SOVET. Нежна и изящна трапезария с практичен и удобен плот от керамика Portoro и метална деликатна основа в бронзов цвят. Трапезарните столове Kuga на Bontempi с меки заоблени форми, фин капитонаж и бронзови крака, допълват слънчевите щрихи в пространството.

Комфортната ъглова композиция диван Yucatan на Prianera, е изпълнена в неповторим сив плюш с меки и богати оттенъци. Композицията е допълнена с ниски масички с бронзови оттенъци.

Малката правоъгълна масичка е отново от колекцията Slim на SOVET, а екзотичната метална кръгла масичка е от колекцията на San Giacomo.

Нежният сив пастел и слънчевите щрихи продължават и в спалнята.

Уютното и меко тапицирано легло е на BSIDE Letti. Гардеробът с характерни вертикални дръжки и с финиш на светла мазилка е от San Giacomo. Обемът на помещението е увеличен и естетизиран с хармоничните пропорции на огледалото King от колекцията на Bontempi. Мека, кръгла и удобна табуретка Puffoso, с характерен метален детайл в крачетата, е отново от Bontempi.

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required