Графика върху бетон и кадифе

Кухня Clover от LUBE Cucine, бар стол Bouchon от Domitalia

Огромно предизвикателство и екипна гордост е от недотам хармонични архитектурни пространства, да създадеш дом с енергиен микс от уют, топлина и съвременна елегантност, провокативно съчетавайки несъчетаемото.

На фона на топлия сив нюанс на бетоновата мазилка, с която обработихме стените, изградихме интериорна композиция с мебели от естествен дъб, меко кадифе в топъл и наситен меден цвят, и повърхности с финиш стоманен лист. Всичко подчертано с фини черни графични щрихи.

Диваните Davis от колекцията на Frigerio, изключително комфортни и същевременно непреходно елегантни, подчертани с двоен бордюр само в подлакътниците, и гръб, регулируем във височина, са в главната роля на пространството.

Ниските холни масички към меката мебел от Horm Italia са строго минималистични и многофукционални.

Телевизионният шкаф срещу тази група е своеобразен връх на мебелната индустрия и дизайн.

Моделът Leon Wood от Horm Italia представя релефна структура на вратичките, третирана с естествен дъб и лаково покритие в графитен цвят. Резултатът е уникална геометрия и дълбочина на визията.

Може да определим втората главна роля в това пространство на кухненската композиция.

Изяществото й идва от магнетичното присъствие на вратичките, обработени във финиш на стомана, както и плотове, и стенни облицовки в черен технически камък с ръждиви ефекти. Кухнята е Clover от колекцията на LUBE Cucine.

Двете коркови тапи за шампанско са закачливите бар столчета от Domitalia.

Трапезарията, Archie от Domitalia, с перфектната си геометрия и материали на изработка – естествен дъб и метал, е най-точното допълнение.

Осветителните тела от ZAVA Luce в черен метал поставят последния щрих в помещението. Два ринга с диаметър 130 см, окачени към тавана, и висяща композиция от кубчета допълват абсолютната съвременност и хармония на пространството.

Топла, уютна, тапицирана в мек и дълбок плюш в меден цвят и красиви детайли, спалнята Cuff на Bonaldo е допълнена с метални нощни масички в бронзов нюанс от San Giacomo, съчетани с метални осветителни цилиндри в мед, бронз и графитен финиш от Riflessi. Гардеробът е изключително елегантен, модел Tecno от San Giacomo, с красива метална рамка и елемент на дръжката в бронз.

Втората спалня, тапицирана в изискан структурен плат и контрастен кант от BSIDE Letti, е допълнена с изящни нощни лампи от мурано стъкло в графитен метален отблясък.

В антрето на жилището отново избрахме безспорното качество, технология и дизайн на гардеробите от San Giacomo. Гардеробът е светъл, като с черен щрих е подчертан единствено от линеарна дръжка. Моделът е Tratto.

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required