Естетика на дързостта

Интериорен проект Естетика на Дързостта

Екипът на нашата фирма с гордост представя интериор, който разчупва някои наложени догми, клишета и страхове в българските домове!

Тук няма да разсъждаваме за причините на тези клишета, може бе дошли от разни имитации.

Показваме Ви интериор с оригинални мебели от колекцията на италианския бранд Roberto Cavalli Home Interiors, който STOL има честта ексклузивно да представлява на българския пазар за обзавеждане.

Ще видите красотата, дълбочината и магията на черния цвят, съчетан с топлите, чувствени и елегантни мотиви на дивата природа, подчертани с фин и характерен метален детайл с оригиналния подпис на Roberto Cavalli.

Ще Ви запознаем с нещо дръзко и красиво.

В противоречие с всякакви правила, обзавеждането на дневната и трапезарната зона на този съвременен дом в полите на Витоша започна от килима.

Когато клиент поиска най-доброто в килимите, задължително трябва да бъде запознат с базираната в Италия фирма за производство на килими SAHRAI Milano. STOL години наред представя този лидер в областта на килимите на най-взискателните си клиенти в България и в чужбина. За колекциите на SAHRAI Milano творят най-известните световни дизайнери и архитекти. Престижът на SAHRAI Milano се дължи и на факта, че за производството си използва единствено и само най-висококачествена новозеландска вълна и далекоизточни коприни и както и че прилага класическите и най-ценени за килимите – ръчни техники на тъкане.

Една от последните колекции килими за SAHRAI Milano е създадена от гениалната ръка на лидер в световната Висша мода – Roberto Cavalli.

Тази колекция, с подчертана естетика, уют и топлина на багрите, смелост и нестандартност на дизайна и престижност на използваните вълна и коприна, в най-голяма степен се отъждестви с нестандартността, емоционалността, динамиката и дързостта на обитателите на този дом.

За уюта и екзотичната визия на трапезарната и дневната зона избрахме два размера килими на Roberto Cavalli създадени за SAHRAI Milano, наречени неслучайно Wild.

Впоследствие, всеки елемент от обзавеждането селектирахме от ексклузивната, неповторима и нестандартна колекция от италианските луксозни мебели от Roberto Cavalli Home Interiors.

В дневната зона около килима разположихме модулния ъглов диван HAMPTONS.2. Диван със съвременна геометрия, елегантност и безкомпромисен комфорт. Тапициран в дълбоко и магнетично черно, с богати и меки отблясъци, диванът красиво и категорично обгражда активния килим.

Върху странична масичка разположихме настолната лампа SIORAF.3 с изящна скулптурна структура и обемна копринена шапка, която нежно озарява цялата група в дневната зона.

Фотьойлът, модел SIORAF, в групата при дивана е не просто мебел. С уникалната си екзотична структура от матиран златист метал, гръб, тапициран в естествена черна кожа и вътрешна част в жакард с известния леопардов мотив на Roberto Cavalli, този елемент от обзавеждането е по-скоро скулптура, предмет на изкуството, която динамизира и свързва цялото пространство.

За изключителната трапезарна маса, за ниската централна и странична масички пред и до дивана, избрахме колекцията TRINIDAD от италианския бранд Roberto Cavalli Home Interiors. Колекция със съвършен детайл, изящни форми и съчетание на стойностни материали като оникс, метал и мрамор.

Всяко изделие от колекцията Trinidad на Roberto Cavalli Home Interiors може да определим като връх в мебелното производство и дизайн. Просто неповторими!

Елегантните и удобни трапезарни столове SHIRA, отново подписани от Roberto Cavalli, са с нежна, но стабилна златиста структура и са тапицирани в ефектен черен леопардов жакард, създаващ дълбочина и категоричност.

Двата къта, дневен и трапезарен, са озарени от нежните отблясъци на елегантните осветителни тела Argent от Тerzani. Букет от нежни метални елементи в деликатен златист оттенък. Полилеят Argent от Terzani е ексклузивният и последен щрих в помещението.

С елементите на обзавеждането, създадохме топъл, елегантен и нестандартен интериор, съответстващ на хора с дързост, характер и изявено отношение към естетиката.

Проектът е изпълнен съвместно със Synergy Design.

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required