Елегантна графика

Трапезарна маса Archie от Domitalia, трапезарен стол Forest от Domitalia, кухня Clover от LUBE Cucine, полилей Afelio от Marchetti

Случва ни се когато срещнем екстремно креативни, находчиви и отдадени на естетиката клиенти да постигаме съвместно изключителни интериори!

Разбира се, от основно значение за крайния резултат е и архитектурата на жилищата, и в този случай имахме чудесни архитектурни дадености, пространства и светлина.

Цветово работихме с графит, естествения топъл нюанс на дъба и метал.

Изградихме функционална и съвременна кухненска композиция в графитен цвят с колекция от един от най-големите производители на кухненска мебел в Италия – LUBE Cucine. Подчертахме композицията със стенни облицовки с финиш на естествен дъб.

Пред кухненската композиция уютно застана трапезарна маса с масивен плот от естествен дъб с красива архитектурна метална графитна основа, модел Archie от Domitalia. Трапезарните столове избрахме в мек еко набук в графитен оттенък от Domitalia.

Изградихме многофункционална библиотека отново в графит, рефлекторно стъкло, както и плотове и стенна облицовка от естествен дъб от колекцията на San Giacomo.

Топлината и графичността на пространството подкрепихме с няколко уникални метални детайли:

  • Фини метални преградни завеси в меден цвят от испанския производител Kriska Decor
  • Дизайнерски геометрични метални прегради към антрето и като част от кухнята, от един от световните лидери в интериора – Smania.
  • И екстравагантни метални дизайнерски осветителни тела от Marchetti и Braga, които допълват графиката и ексклузивността на пространството.

В спалнята, въпреки че запазихме графичната елегантност, променихме цветовата гама. Тук преобладаващите тонове станаха белият и дълбокият тюркоазен цвят.

Бяло, меко и уютно, тапицираното леглото на BSIDE Letti разположихме на фона на дървена ламперия в красив тюркоаз. Нощните шкафчета от San Giacomo са в нежен тюркоазен тон на естествен дъб, а гардеробът с характерни вертикални дръжки, отново от San Giacomo, е бял, елегантен и ненатрапчив фон на цялото настроение на спалнята.

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required