Тайната на детайлите

Трапезарна маса Fashion Affair от Malerba, Трапезарен стол от Malerba, Полилей Argent от Terzani

Просторна и елегантна отворена дневна/трапезарна зона, със стени с красиво и хармонично рамкиране в нежен и дискретен сив тон, уникален изглед към Витоша и много светлина. Красиви метални детайли в нежни оттенъци на златото.

На този фон е разположена голяма ъглова композиция диван с лежанка Nilo от колекцията на Prianera. Комфортен и елегантен, диванът е изпълнен в неповторимото синьо на мек плюш с богати оттенъци. В основата дискретно проблясва хромиран детайл.

Красивата композиция се допълва с дълбоките сини и пясъчни отблясъци на копринения килим от Tisca Italia.

Ниските масички на две нива Pictor на SOVET с плот от стъкло и керамика, и основа в бронз, са деликатно и функционално допълнение.

Тази елегантна и комфортна зона е осветена от два ринга от известната колеция Aura на ITALAMP – с различен диаметър и височина, изпълнени в златист матов финиш с квадрати от мурано стъкло.

Центрирани в рамките на стените са аплиците от кристал и матирано злато от колекцията Infinity на ILFARI.

Трапезарията, която селектирахме за интериора, е от колекцията Fashion Affair на Malerba.

Красива, изящна и експресивна, тази трапезария съчетава по уникален начин строгата линия и топлината на дървото на плота със скулптурната бронзова основа.

Трапезарните столове са отново от колекция на Malerba. Безспорно комфортни, изпълнени в структурен сив плат.

Полилеят Argent на Terzani е ексклузивният и последен щрих в помещението. Букет от нежни метални елементи в деликатен златист оттенък разпръсват светлината и допълват топлината и хармонията на пространството.

В интериора на дневната зона забележително място е отредено на впечатляваща графична пластика на Давид от колекцията статуетки и бронзови фигури на Eichholtz. Пластиката е поставена върху фината конзолна масичка Quadro от SOVET.

В спалнята е разположено капитонирано легло с дълбоки отблясъци на тъмносив мек плюш от колекцията на BSIDE Letti. Уютна светлина добавят изящни нощни лампи от мурано стъкло с черни шапки от ITALAMP.

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required