Селекцията на STOL: Майсторът на детайлите Luigi Volpi

Селекцията на STOL: Майсторът на детайлите Luigi Volpi

Днес инициираме нова рубрика, в която ще Ви запознаем с мебелните сетове, избрани за нашия шоурум. Ще Ви представим брандовете, които сме селектирали, както и защо сме селектирали тези брандове и конкретните им мебелни кътове.

Започваме със спалния кът на Luigi Volpi.

Luigi Volpi е фабрика, разположена в сърцето на приказна Тоскана, с която партнираме повече от 15 години. Фабриката е известна от десетилетия с изящната си класическа мебел, но в последните 6 години последва пазарните тенденции и разви своя мебелна колекция в съвременна стилистика с подчертано луксозен почерк. Съвременната колекция на Luigi Volpi предлага изключително качество и безкрайни възможности за индивидуализиране на всеки един интериорен проект. Богат избор на стойностни дървесини,  цвят на металните детайли, прекрасни тъкани и естествени кожи.

Вижте какви мебели от колекцията на Luigi Volpi избрахме за нашия шоурум и как ги съчетахме:

1. Annabel е спалнята, която избрахме да представим в нашия шоурум, заради перфектната си геометрия, ексклузивни метални детайли и декоративните ципове. Спалнята може да бъде произведена в богатство от тъкани. Нашият избор е комбинация от структурна коприна в светъл пясъчен тон и метални детайли в контрастен черен хром.

2. Спалнята е осветена от изключително осветително тяло Attanasio, изработено от опушено ръчно стъкло в неправилна форма и графична метална конструкция във финиш от черен хром.

3. Съчетахме спалнята с нощно шкафче Augusta в естествена кожа с раиран капитонаж и мраморен плот от едната страна и със странична масичка Teo с фина структура, метален акцент и крак облечен отново в кожа. На нощната масичка поставихме настолна лампа Odo Thin с основа от естествена кожа с ромбоиден капитонаж и шапка и структура в черен хром.

4. Допълнихме къта на спалнята с тоалетка Mason с меки заоблени форми. Тоалетката е характерна с декоративните ципове, които са елемент от спалнята, ексклузивни капитонирани страници и чекмеджета, които допълват и подчертават цялата композиция. Пред тоалетката поставихме табуретката Bill. Тя е с метална основа и декоративни ципове в черен хром и плюш с красив капитонаж.

5. Креслото Marion е завършващият екстравагантен щрих в общата композиция. Комфортен и красив, фотьойлът е изпълнен в структурна коприна, съчетана с плюш. Двете благородни материи са в светъл пастелен и дълбок пясъчен тон. За графичната основа на фотьойла избрахме отново черния хром.

Следете нашата нова рубрика за да Ви информираме кои мебелни брандове и кои колекции мебели може да видите, пробвате и на които да се насладите на живо при нас.

Последно в блога

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required