Интериорни тайни: тенденции при дизайна на спалните

тенденции при дизайна на спалните

Вашето най-лично пространство в дома е спалнята.

Освен задължителния комфорт, спалнята трябва да има и естетиката, която ще Ви носи радост и добро настроение още от събуждането.

Както за всяка част от интериора, обърнете внимание на детайла и в спалните. Всичко има значение.

Обърнете внимание на пропорциите! Внимание с дебелините на таблите, внимание с равномерността на пълнежите, изпълнението на тегелите, качеството на използваните тъкани, сглобки и механизми.

И след като сме се уверили в качеството на спалнята, ще отдадем дължимото внимание и на дизайна.

През последните повече от 15 години, над 95% от предлаганите спални в колекциите на световните лидери в производството на мебели са тапицирани. Тапицираните спални могат да бъдат изпълнени както в разнообразни дамаски, така и в естествени кожи.

Play Video about тенденции при дизайна на спалните

За 2022 година най-актуалното в дизайна на тапицираните спални е:

  1. Увеличаване широчината на размера на таблата. Съвременната табла на спалнята вече преминава и зад нощните шкафчета. Високите табли не са толкова актуални, но пък са винаги красиви.
  2. В таблата и в основата на спалнята, актуална сега, задължително присъстват декоративни или структурни елементи от метал.
  3. Актуалният капитонаж при спалните е във формата на елегантни вълнообразни или вертикални линии, и е красив елемент в гърба или в основата на спалнята.
  4. Най-актуалните цветове са спокойните и неутралните тонове на сивото или бежовото, но чудесно би било да внесете добро настроение и енергия в спалнята с най-актуалния цвят за 2022 Pantone – Very Peri.

Вярваме, че добрият избор на спалня ще Ви осигури пълен релакс и прекрасни емоции години напред! 

Заповядайте при нас и нашият екип от професионалисти с удоволствие ще Ви помогне да направите най-добрия избор.

Покупките от STOL Ви гарантират, че купувате оригинални продукти. STOL е официален и ексклузивен партньор на най-известните Италиански брандове за мебели, осветление и аксесоари.

Ние ценим и уважаваме клиентите си, което ни позволи да имаме 26 години история. Време, през което заедно успяваме да създадем комфорт и уют във вашия дом.

Последно в блога

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required