Пътуване до върховете на интериорния дизайн

Милано Април 2018 за пореден път удовлетвори търсенията на всеки, посетил световния форум на интериора. А там всъщност всеки вижда това, което търси. Ние от STOL Bulgaria търсехме знаците. Знаците на новото, на свежото, на различното! Знаците на посоките в креативността на талантливите от цял свят. И най-вече на тези от Италия!

Милано Април 2018 за пореден път удовлетвори търсенията на всеки, посетил световния форум на интериора. А там всъщност всеки вижда това, което търси.

Ние от STOL Bulgaria търсехме знаците. Знаците на новото, на свежото, на различното! Знаците на посоките в креативността на талантливите от цял свят. И най-вече на тези от Италия!

Обобщенията са трудни, но ще отделим само няколко от водещите в дизайна и интериора:

1.Най-новият пристигнал от света на Висшата мода в света на интериора е ETRO! Пристигна с цялото си великолепие от багри, фантазия, свобода и неповторимост! Най-накрая нещо, което не е déjà vu! И трябва задължително да се види!

2. Лидерът Visionnaire, смело е насочил линиите си към Европа! Бурните фигури и форми са успокоени. Категорично се връщаме към    италианския дизайн!

3. Философията на Roberto Cavalli Home Interiors остава радостта от живота. Жизнена и оптимистична посока на мислене изразена в елегантни детайли и цветове, изпълнена от естествени камъни, изящни тъкани и златни отблясъци. Тук сме далеч от всички грижи в живота!

4. В интериорните идеи на Gianfranco Ferré Home имаме усещане за сила и спокойствие!  Имаме усещане за увереност и мъжествена изисканост! Това и много жени го харесват!

5. Fendi Casa много приятно не изненадва! Там съвременният финес, хармония и непреходност са овладени до съвършенство. Каква добра новина! Hякой успява да запази собственото си лице и характер!

6. И каймакът на каймака,  Jumbo Collection! Тази година гениалната ръка на дизайнерът Ливио Балабио е превърнала всяка частица от колекцията в истинско изкуство! Е трябва да си поне малко романтичен и много добре обезпечен!

И като общ знаменател на колекциите 2018 на най-добрите в интериорния дизайн е присъствието на  естествен камък. Най-прекрасното творение от недрата на нашата земя! Камък вграден в метална рамка с меките отблясъци на златото!

Не, не говорим за бижута! Това са мебели!

Експедицията от STOL Bulgaria

Заповядайте в шоурума на STOL Bulgaria, за да откриете повече за новите колекции на тези лидери в италианските мебели. Нашият екип от проектанти и дизайнери с удоволствие ще помогне с дизайна на Вашия проект, пренасяйки най-новите тенденции от Милано 2018.

STOL Bulgaria – лидерът в представянето на най-доброто и най-новото и интересното от света на интериорния дизайн от 1994!

Последно в блога

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required