Интериорни тайни: 3 съвета за елегантен интериор – Част 1

3 съвета за елегантен интериор - част 1

За тези, на които предстои създаването на интериор, бихме искали да обърнем внимание на задължителните условия, за да получите среда, изпълнена с комфорт, уют, хармония и красота.

Преди всичко усмихнете се и се насладете на това, което Ви предстои! Създаването на интериор е изключително удоволствие, а не неприятна задача!

  1. Първото и задължително условие, щом получите окончателния архитектурен план на жилището, т.е. след като сте уточнили функционалността на отделните помещения, е да направите разпределението на мебелите. Разпределението на мебелите в пространството е най-съществената част от една интериорна задача. Правилното разпределение е строго индивидуално и трябва да е съобразено с Вашия начин на живот, функциите на мебелите в пространството и хармоничното им разполагане. Затова е добре да изберете професионалисти в интериора. Ако нямате архитект или интериорен дизайнер, можете да се доверите на специалисти от мебелния шоурум, от където сте решили да закупите мебелите. Нашият екип създава уют и красота в домовете на своите клиенти повече от 28 години!
  2. След разпределението на мебелите е редът на осветлението. Осветлението е функция на мебелите. Планирайте няколко вида осветление – централно, странично, допълващо. Помислете за възможността за усилване/намаляване силата на осветеността. Ефектът на осветлението е основен в интериора. За такъв проект, освен Вашия интериорен консултант, ще Ви трябва задължително ел. специалист.
  3. Изберете стилистиката на мебелите, която отговаря на Вашите желания. Преди да формулирате избора на стилистиката, която желаете, информирайте се за това, което се случва в света на интериорния дизайн и се съобразете с архитектурата на сградата, в която е домът.
  4. Изберете самите мебелите в стилистиката, към която сте се насочили. Мебелите трябва да Ви осигурят комфорт, естетика и качество на живот. Не правете компромиси. Правите избор за Вас и за дълги години напред. Изберете утвърден на пазара доставчик на мебели. Нашият дългогодишен опит в доставката на мебели от селектирани италиански производители е доказателство за това, че клиентите инвестирали в италианското качество, освен безспорната естетика и комфорт, получават сигурност и спокойствие  в продължение на десетки години.

Последно в блога

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required