Италиански осветителни тела от LODES

Съчетавайки техническо know-how с най-добрия дизайн Made in Italy, венецианската компания Lodes проектира и произвежда решения за вътрешно и външно осветление от 1950 г. насам. Родена от страстта на основателя Angelo Tosetto към стъклото и водена от постоянни технологични изследвания, компанията се превръща в един от водещите европейски дизайнери и производители на декоративно осветление, който понастоящем работи в 90 пазара в целия свят.
Известна преди като Studio Italia Design, през юни 2020 г., по повод 70-годишнината си, Lodes приключи процеса на ребрандиране, който завърши с представянето на новото ѝ лого. Оттогава насам, като част от стратегическата визия, ръководена от генералния директор Massimiliano Tosetto, Lodes започва нов етап на съвременен дизайн, който прославя производственото know-how, както и същността и качеството на Made in Italy.
Днес Lodes представлява еволюционен път, извървян от три поколения, от чистата страст до най-изненадващите архитектурни решения, благодарение на светлинни източници, в които съвременният дизайн и авангардната технология са интегрирани с висококачествени материали, умело разработени с най-добрите производствени техники.

Филтри

Вид на продукта

Марки

Филтър по цена

LODES 2023

LODES 2023

LODES 2022

LODES 2022

LODES DIESEL

LODES DIESEL

Показване на 3 резултата

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required