Logo-Kriska-Decor

Kriska Décor прави изкуство от метал. Компанията създава изключително персонализирани проекти, направени с анодизирани алуминиеви връзки, предлагайки на архитектите и интериорните дизайнери широка гама от решения: разделители на пространството, стенни покрития, тавани, фасади, осветителни елементи или всяка друга специална структура, за която се сетите.
Персонализирането е най-силната характеристика на Kriska Décor. Със своите малки взаимосвързани елементи, те разработват проекти, персонализирани по цветове, форми и обеми, следвайки нуждите на клиентите. Благодарение на своята патентована технология, те могат да възпроизвеждат всякакви изображения върху алуминиевите вериги в широка гама от брилянтни и сатенени цветни покрития.
Материалът е изключително гъвкав и, поради лекото му тегло, ограничението за използването му е във въображението на всеки клиент. Може да се използва като метална тъкан или дори като архитектурна структура за великолепни скулптурни проекти. Компанията разработва проекти за хотели и ресторанти, корпоративни офиси, обществени пространства като музеи и летища, магазини, търговски центрове, панаири, събития и дори частни резиденции по целия свят.
От създаването си през 1926 г., основните ценности на тази семейна компания са иновация и персонализиране. Въпреки че сега се ръководи от третото поколение, духът на дядото и основател, Josep Maria Sans Amill, остава. Както е казвал той: „Няма нищо, което не може да се направи. Просто трябва да намериш начина.“.

Филтри

Вид на продукта

Марки

Филтър по цена

Kriskadecor - Collection Catalogue

Kriskadecor Collection Catalogue

Kriskadecor - Cladding catalogue

Kriskadecor Cladding catalogue

Kriskadecor - Framed solutions

Kriskadecor Framed solutions

Kriskadecor - Catalogo Aura Collection

Kriskadecor Catalogo Aura Collection

Показване на единичен резултат

Не пропускайте най-актуалното от света на интериорния дизайн!

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате тенденции, съвети и новости.

* indicates required